Unió Laurediana demana respecte a les actuacions judicials i a la presumpció d'innocència de Gil, Torrentallé i Altimir

Comentaris

Unió Laurediana demana respecte a les actuacions judicials i a la presumpció d\'innocència de Gil, Torrentallé i Altimir
Unió Laurediana demana respecte a les actuacions judicials i a la presumpció d\'innocència de Gil, Torrentallé i Altimir

Unió Laurediana (UL), el partit parroquial en què militaven Montserrat Gil i Manel Torrentallé mentre van ser cònsols, i la formació que sustentava la majoria comunal que els va donar suport en el mandat 2012-2015 -amb el suport sobretot a l’inici de DA, malgrat que la relació es va anar trencant- ha exigit aquesta tarda total respecte “a la presumpció d’innocència” i també a les actuacions judicials. I ha demanat “celeritat i eficàcia” a la Justícia perquè pugui actuar “amb total independència”.

A través d’un comunicat signat pel president de la formació laurediana, Carles Verdaguer, UL explica que ha tingut coneixement de la detenció de Gil, Torrentallé i de l’interventor comunal Josep Maria Altimir a través dels mitjans de comunicació i explica que “sembla que aquestes detencions s’han produït en el transcurs d’una investigació dirigida per la fiscalia general”. D’aquí que s’afirmi que “cal esperar la màxima celeritat i eficàcia en aquestes diligències a fi i efecte que la Justícia es pugui pronunciar amb total independència”.

Encara que la situació és molt confusa, els tres detinguts continuarien en les dependències policíaques i és molt probable que hi facin nit en espera que s'acabi de completar el dossier necessari abans de posar el cas a disposició judicial. Serà el batlle, al final, qui decideixi la situació en què quedin els tres arrestats. El més probable és que Gil, Torrentallé i Altimir passin a disposició judicial durant la jornada de divendres.

Comentaris

Trending