Una ovació per als professionals del servei de Salut Mental

El col·lectiu AndTdah Associació Albatros destaca la feina que s’està fent i demana que avui més gent que mai surti als balcons a les 8 de la tarda

-
-
El col·lectiu AadTdah Associació Albatros, que aglutina un bon nombre de famílies amb fills o integrants que presenten trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat, pretén que l’aplaudiment d’aquesta tarda als sanitaris vagi també especialment dedicat als professionals del servei de Salut Mental.

Des de l’associació es vol agrair als professionals d’aquell departament “l’esforç que estan fent amb el seguiment de cada pacient afectat de TDA/H via telefónica, videoconferència i presencial per les urgències, donant-los reforç, demanant com es troben, que necessiten... seguiment a totes les edats, tant adults, com adolescents i infants i els suports súper important als pares dels que tenen fills amb aquest trastorn, per saber com portar-lo millor en aquest confinament tant difícil per un TDAH”.

El col·lectiu valora molt positivament la feina que estan duent a terme tots els grups de naturalesa sanitària. Remarquen, per exemple, la feina que fan els psicòlegs, que està sent sovint destacada tant pels representants del Govern com per altres institucions, però creuen que també es mereixen un reconeixement els especialistes de salut mental “pel treball que esteu fent. L’aplaudiment d’avui a les 8 de la tarda és per a vosaltres”.

Comentaris (1)

Trending