Una jove socialdemòcrata i un enginyer informàtic tanquen l’última llista social-liberal que faltava

Cristina Valen i Josep Antoni Reina formen el duet que encapçalarà la territorial ‘d’Acord’ a Canillo; mentrestant, aquest matí s’hauria de confirmar el ‘sí’ de Josep Maria Cabanes a la capital

-
-
Quan diumenge, després del congrés extraordinari liberal, el president i candidat de la formació, Jordi Gallardo, va donar pràcticament per fet que el pacte social-liberal ara ja conegut com ‘d’Acord’ seria present a totes les parròquies, el pràcticament era culpa de Canillo. No estava clar que a la primera parròquia en ordre institucional s’hi pogués acabar presentant una llista. Finalment, el duet configurat el formen Cristina Valen i Josep Antoni Reina.

Valen i Reina donen peu a l'últim duet que quedava per fer-se públic. La primera de la llista és una jove però ja amb experiència, certa, en el món polític. Mentrestant, el segon és un enginyer informàtic empleat d'AERCO. El primer suplent és Pere Canals, home experimentat, amb una llarga trajectòria vital i del món de l’empresariat però mai no havia estat en contacte amb la política, almenys activa com ara. Valen és un dels valors de la Joventut Socialdemòcrata i ja havia format part d’altres candidatures. Mentrestant, Reina és un enginyer ‘fitxat’ pels liberals

Cap dels dos tenen un gran arrelament a Canillo, però són un exemple més de la realitat del país i constitueixen, si no hi ha excepcions de darrera hora, la tercera llista en una parròquia acostumada a molt poques varietats. La canillenca hauria estat la darrera llista en tancar-se tot esperant que durant la jornada no produeixin sorpreses en el marc ‘d’Acord’. En principi, el ‘sí’ de l’històric militant liberal Josep Maria Cabanes hauria de ser un fet.

El dirigent d’Andbank hauria estat rebent fortes pressions des que el seu nom va transcendir com a candidat d’una eventual candidatura social-liberal a Andorra la Vella. Cabanes s’ho hauria hagut de pensar molt. Però finalment, si no hi ha canvis, acompanyarà, en la segona posició, l’empresari Joaquim Miró, que ja fa alguns dies que hauria comunicat a la direcció del PS la seva disponibilitat per retornar a la primera línia política, en què ja havia estat fa més de dues dècades.

Comentaris

Trending