Una furgoneta s’encasta contra la façana d’un restaurant al centre de la Massana

-
-
La conductora d’una furgoneta que circulava per l’avinguda Sant Antoni de la Massana ha perdut el control del vehicle i s’ha acabat encastant contra la façana d’un edifici que des de fa unes setmanes acull un restaurant, al xamfrà dels carrers Costes de Teixidó i les Entrades, al centre de la parròquia. Sortosament només s’han hagut de lamentar danys materials.

El sinistre ha ocorregut sobre 2/4 de 3 de la tarda i els motius que han fet que la conductora perdés el control de la furgoneta s’hauran d’esbrinar. El que està clar és que l’impacte contra el pilar empedrat de l’immoble ha evitat mals majors. Dins de l’establiment de restauració hi havia mitja dotzena de persones, la majoria de les quals dinant, i que han patit un fort ensurt. 

De fet, alguns dels vianants que hi havia en aquell moment per la zona també s’ha espantat de manera notòria quan ha vist que el vehicle, descontrolat, anava directe contra el restaurant. L’envà ha aconseguit frenar-lo. Les conseqüències, d’encastar-se directament contra l’establiment, haurien estat molt més greus. En principi, ni tan sols la conductora ha patit cap ferida ni lesió més enllà del neguit i l’angoixa viscuda.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending