Un segon estudi reforça la utilitat de la cloroquina i l'azitromicina contra el virus

El professor francès, Didier Raoult ha fet l'assaig aquesta vegada amb 80 pacients i els resultats són satisfactoris

El professor francès Didier Raoult.
El professor francès Didier Raoult.
El professor francès Didier Raoult ha donat a conèixer els resultats d’un nou estudi que investiga l’administració d’hidroxicloroquina i un antibiòtic a pacients amb la Covid-19. Aquest estudi es va fer per primera vegada amb una vintena de pacients i aquest cop s'han ampliat a 80. Els resultats són molts satisfactoris. https://www.mediterranee-infection.com/pre-prints-ihu/

L'associació d’hidroxicloroquina i azitromicina és positiva, segons l'estudi però tot i això encara hi ha veus dissonants al voltant de l'eficàcia d'aquesta combinació. Segons aquest nou estudi, en 80 pacients hospitalitzats que van rebre una combinació d'hidroxicloroquina i azitromicina, es va observar una millora clínica en tots ells.

Es va poder constatar una baixada ràpida de la càrrega vírica de la nasofaringe, amb un 83%  el setè dia  i un 93% el vuitè en pacients que van rebre tractament. Això va permetre als pacients sortir ràpidament d'estats molt contagiosos.

Recentment, l'exalcalde de Tolosa i l'exministre de salut francès, Philippe Douste-Blazy, ha demanat al president Emmanuel Macron que es permeti "l¡administració de cloroquina als pacients abans que sigui massa tard".

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.