Un segon estudi reforça la utilitat de la cloroquina i l'azitromicina contra el virus

El professor francès, Didier Raoult ha fet l'assaig aquesta vegada amb 80 pacients i els resultats són satisfactoris

Comentaris

El professor francès Didier Raoult.
El professor francès Didier Raoult.
El professor francès Didier Raoult ha donat a conèixer els resultats d’un nou estudi que investiga l’administració d’hidroxicloroquina i un antibiòtic a pacients amb la Covid-19. Aquest estudi es va fer per primera vegada amb una vintena de pacients i aquest cop s'han ampliat a 80. Els resultats són molts satisfactoris. https://www.mediterranee-infection.com/pre-prints-ihu/

L'associació d’hidroxicloroquina i azitromicina és positiva, segons l'estudi però tot i això encara hi ha veus dissonants al voltant de l'eficàcia d'aquesta combinació. Segons aquest nou estudi, en 80 pacients hospitalitzats que van rebre una combinació d'hidroxicloroquina i azitromicina, es va observar una millora clínica en tots ells.

Es va poder constatar una baixada ràpida de la càrrega vírica de la nasofaringe, amb un 83%  el setè dia  i un 93% el vuitè en pacients que van rebre tractament. Això va permetre als pacients sortir ràpidament d'estats molt contagiosos.

Recentment, l'exalcalde de Tolosa i l'exministre de salut francès, Philippe Douste-Blazy, ha demanat al president Emmanuel Macron que es permeti "l¡administració de cloroquina als pacients abans que sigui massa tard".

Etiquetes

Comentaris

Trending