El matrimoni de l’accident mortal de Sòria està domiciliat a Escaldes

L’home, resident portuguès de 53 anys, ha mort poc després de bolcar el vehicle amb què anaven cap a Amarante de vacances; la dona, de 55 anys, està greument ferida

Comentaris

El vehicle accidentat.
El vehicle accidentat.
El matrimoni que s’ha vist implicat en l’accident mortal que ha tingut lloc a primera hora d’aquest matí a la província de Sòria està domiciliat a Escaldes, al carrer Copríncep de Gaulle, on eren força conegut. L’home, de 53 anys, ha mort poc després que el cotxe en què viatjaven cap a la població portuguesa d’Amarante, d’on eren originaris, hagi bolcat. La dona, de 55 anys, estaria hospitalitzada amb ferides molt greus.

La parella anava cap a Portugal amb un Toyota Avensis matriculat al Principat per passar-hi les vacances. Poc després de les 7 del matí, a la carretera N-122, al terme municipal de Matalebreras (Sòria), el cotxe que conduïa l’home ha sortit de la via per causes que la guàrdia civil haurà d’aclarir, ha topat contra una arqueta i ha bolcat. La parella ha quedat atrapada a l’interior. Bombers del parc de la Diputació d’Àgreda i de Sòria s’han desplaçat fins al lloc dels fets juntament amb serveis sanitaris.

La parella és especialment coneguda al barri de la piscina escaldenca; el finat feia un mes que havia tornat a treballar després d'una llarga baixa per problemes cardíacs

Després d’excarcerar les víctimes -fet que ha comportat que el cotxe encara quedés més malmès del que ja ho estava arra de l’impacte-, el matrimoni ha estat traslladat cap a l’hospital Santa Bàrbara de Sòria, on l’home ja hi ha arribat cadàver i sols se n’ha pogut certificar la defunció. La dona ha rebut unes primeres atencions després de l’assistència al mateix lloc de l’accident però vista la gravetat de les ferides ha estat conduïda a l’hospital universitari de Burgos, on roman hores d’ara ingressada en estat molt greu.

La parella és molt coneguda especialment al barri de les piscines d’Escaldes. El seu domicili està just al davant. L’home estava empleat des de feia molt anys com a paleta en una coneguda constructora de la parròquia. Durant molt temps ha estat de baixa per un problema cardíac i just fa un mes aproximadament que li van donar l’alta i va tornar a treballar. Aquest divendres havia iniciat vacances i anava al poble amb la dona, empleada en un establiment de menjar ràpid.

Després de l'accident, el col·lectiu ‘Soria ¡Ya!’ ha recordat que l'accident ha tingut lloc en un tram per on ha de passar l'autovia de Navarra, actualment paralitzada. O un episodi de somnolència o algun problema de salut es barallen ara mateix com a causes més possibles que hagin originat la sortida de via del vehicle. L’excés de velocitat està descartat aparentment.

-

Comentaris (2)

Trending