Un professional del màrqueting i l’atenció al client, nou director de la patronal hotelera

Jordi Pujol, que durant onze anys ha estat treballant a Banc Sabadell, és des d’aquest desembre el màxim responsable executiu de la Unió Hotelera

-
-
De tractar clients en un banc a dirigir la patronal hotelera. Aquest és el canvi que ha fet Jordi Pujol Pons, que des d’aquest mes és el nou director de la Unió Hotelera, tot substituint a Sarah-Jane Giménez. Fins ara, i els darrers onze anys, Pujol havia estat gestor, amb tasques més administratives que comercials, a BancSabadell d’Andorra, on ha finalitzat la seva trajectòria professional essent el responsable de l’atenció al client.

La nova responsabilitat a la principal patronal dels hotels del país, poc té a veure amb les tasques desenvolupades fins ara. Però l’empatia i el do de gens que diverses fonts han destacat de Pujol de ben segur que li serviran en la nova destinació professional, molt vinculada a la presidència de la UHA, que actualment exerceix el gestor hoteler Carles Ramos. La direcció de la patronal hotelera coordina accions globals per mirar de posicionar el sector alhora que esdevé el portaveu del col·lectiu en diferents fòrums.

Pujol va cursar una diplomatura en un centre educatiu privat de Manresa tot lligant coneixements en matèries com el màrqueting i el turisme, per posar dos exemples. La seva tasca professional la va iniciar al departament de màrqueting de Viladomat Esports des d’on va fer el salt cap a BancSabadell, on ha fet estada fins ara. La gestió de projectes i d’equips humans són dos dels elements que destaca d’ell mateix el propi Pujol. 

Comentaris

Trending