Un incendi obliga a tancar la deixalleria comunal d’Escaldes durant unes setmanes

La policia i els bombers investiguen les causes del foc, que ara per ara no es pot encara assegurar que fos intencionat

-
-
Un incendi que ha afectat les instal·lacions interiors de la deixalleria comunal d’Escaldes, situada a l’avinguda pont de la Tosca, l’antiga Miquel Mateu, deixarà inoperatiu el servei durant unes quantes setmanes. Efectius de la policia i de bombers investiguen les causes del foc, que ara mateix no es pot afirmar que fos intencionat, però tampoc no es pot descartar.

L’incendi, segons que ha comunicat aquest matí el comú, es va produir ahir a la tarda. En el moment dels fets no hi havia cap operari treballant a l'interior i no s'ha de lamentar cap dany personal, només material. Segons el comú, aquests dies es procedirà a la neteja de les instal·lacions, a valorar si ha afectat l'estructura i a refer tot el sistema elèctric per poder tornar a oferir el servei com més aviat millor. 

Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar una dotació dels bombers i agents de circulació comunals. Durant les setmanes que romandrà tancada la deixalleria, es recomana als usuaris portar les deixalles a la minideixalleria de l'avinguda del Fener i les més voluminoses a les instal·lacions de la deixalleria industrial de la Comella.

Comentaris

Trending