Detingut un dels conductors de l'accident de la GC1 per anar begut

 Ha donat un resultat positiu de 1’19 g/l, en el control d'alcoholèmia

L'accident provoca retencions en sentit nord
L'accident provoca retencions en sentit nord
Una ferida lleu és el balanç d'un espectacular accident que ha tingut lloc aquest diumenge a la CG1 davant de l'Estadi Comunal Joan Samarra d'Andorra la Vella. L'accident ha obligat a tallar durant mitja hora la circulació en els dos sentits de la marxa i s'hi han vist implicats dos vehicles amb matrícula andorrana i espanyola. La policia ha detigut el conductor d'un dels vehicles que ha donat positiu en el control d'alcoholèmia.

El tall a l'avinguda Salou ha complicat encara més una jornada difícil a la xarxa viària andorrana. Durant la tarda s'han registrat retencions de 3 kms per sortir per les dues fronteres. Des de tres quarts de vuit i fins a un quart de nou ha estat tallada l'avinguda Salou a causa d'un accident que ha tingut lloc just davant de l'Estadi Comunal Joan Samarra. Els danys materials han estat considerables i hi ha hagut una ferida lleu en la topada entre un Seat Leon i un Renault Clio.

La policia ha detingut el conductor  del Seat que ha donat un resultat positiu de 1’19 g/l, en el control d'alcoholèmia, motiu pel qual ha estat detingut i passarà a disposició judicial. En aquest mateix lloc ja hi ha haver un altre accident el passat 21 de maig. Van resultat ferits el conductor d'un turisme i una atleta.

Aquest diumenge cal fer esment a dos accidents amb dos ciclistes ferits. El primer ha tingut lloc a Sant Julià de Lòria entre un turisme Toyota Verso amb matrícula espanyola i un ciclista. El ciclista de 20 anys, ha resultat ferit. Poc després, a la rotonda del Túnel dels Dos Valires de la Massana s'ha produït un accident un turisme Land Rover amb matricula andorrana i un ciclista, que ha resultat ferit.

 -

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending