UL vol incrementar “l’oferta educativa” de l’UdA i buscarà espais per a la seva ampliació

La candidata a cònsol menor, Mireia Codina, es reuneix amb treballadors del centre i proposa una col•laboració més estreta entre comú i universitat

Un instant de la reunió.
Un instant de la reunió.

La número 2 de la candidatura de Terceravia Unió Laurediana, Mireia Codina, ha mantingut aquest dilluns una reunió amb treballadors de la Universitat d’Andorra. Durant la trobada, ha defensat que la formació vol fer una aposta clara pel centre tot impulsant “l’ampliació de l’oferta educativa” així com dels “serveis per als estudiants” que s’ofereixen a la parròquia.

Després de l’acte, Codina ha afirmat que "treballar per la millora de la Universitat és un punt fonamental dins del programa de la nostra candidatura”. En aquest sentit, ha volgut avançar que, en cas de triomf electoral el proper dia 15, “ho farem a través de l’organització de conferències i activitats” amb el centre, així com designant una persona com a “interlocutor del comú per treballar totes les propostes i necessitats”.

Una altra mesura que inclou el programa de Terceravia UL és l’ampliació de la mateixa UdA. Així, s’està valorant diversos espais comunals per poder destinar-los al centre. Es vol impulsar estudis de viabilitat per trobar el lloc idoni i que es puguin realitzar els treballs de manera sostenible. “D’aquesta manera Sant Julià tindrà els serveis que necessita”, ha sentenciat Codina.

Comentaris

Trending