UL pretén establir nous convenis per portar més festivals de música i teatre a Sant Julià

Comentaris

UL pretén establir nous convenis per portar més festivals de música i teatre a Sant Julià
UL pretén establir nous convenis per portar més festivals de música i teatre a Sant Julià

Unió Laurediana (UL Liberals d'Andorra) pretén establir convenis de col·laboració que permetin a Sant Julià gaudir de nous festivals de música i teatre que s'haurien de convertir en "un referent al país". Així ho han exposat aquest divendres diferents intagrants de la candidatura a diversos representants del món cultural de la parròquia. UL també vol crear una taula de la cultura on les entitats lauredianes puguin debatre i consensuar accions a tirar endavant.

El cap de llista de Liberals Unió Laurediana, Joan Albert Farré, ha explicat als responsables d'entitats les propostes programàtiques adreçades a que Sant Julià de Lòria pugui continuar sent pionera i un referent en l’àmbit cultural i participatiu. En aquest darrer sentit, Farré els ha dit que amb aquesta vocació “crearem el la Taula de Cultura de la parròquia, com a espai de consens, valoració i decisió en les polítiques culturals de la parròquia”.

En paral·lel, el candidat liberal els ha explicat que “continuarem promovent activitats i espais de participació ciutadana adreçats a les associacions i col·lectius amb seu a la parròquia, donant suport a les activitats i iniciatives culturals que es porten a terme. Entre les mesures exposades per Farré inclou continuar desplegant un ampli calendari d’esdeveniments i actes plenament consolidats, com ara la Vila Medieval i els Vespres d’Estiu, entre d’altres, i també ampliar-lo amb activitats de qualitat per a gaudir del lleure en família. 

Joan Albert Farré també els ha assegurat que posarà en marxa un nou recinte multifuncional que esdevindrà un espai per acollir més activitats culturals i esportives a la parròquia i que “treballarà en la promoció de la cultura Tradicional i Popular, oferint recursos i suport a les entitats”. El candidat a cònsol major per la formació liberal també els ha explicat que “establirem convenis de col·laboració per poder celebrar a Sant Julià més festivals de teatre i música que siguin referents al país”.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.