Torres Falcó destaca la importància d’oferir “un servei de qualitat” als turistes

El ministre, durant la seva intervenció a la cerimònia d’obertura del curs a Vatel, ha posat en relleu que una mala atenció pot fer que de res serveixi disposar de grans instal•lacions hoteleres

Un dels assistents fa una foto a la taula dels participants en la cerimònia.
Un dels assistents fa una foto a la taula dels participants en la cerimònia. G. P.

El ministre de Turisme, Jordi Torres Falcó, ha destacat la importància d’oferir un servei de qualitat als visitants que arriben al Principat. En aquest sentit, ha defensat la necessitat de “demostrar que el tenim al país”, més en l’actual context provocat per la pandèmia. Així ho ha apuntat durant la seva intervenció en la cerimònia d’inauguració de la sisena promoció de Vatel Andorra.

“El servei de qualitat és clau i hem de demostrar que al nostre país en tenim”, ha indicat en el seu discurs davant els estudiants que enguany cursaran el curs a l’escola turística, ubicada al centre d’Encamp, a l’edifici de l’antic telecabina. Torres Falcó ha apuntat que en l’actual conjuntura un país com el Principat ha de ser encara més vigilant per garantir que els turistes que vinguin tinguin la millor experiència possible.

El ministre ha recordat que a Andorra “tenim 45.000 llits hotelers” i, per tant, “som un país eminentment turístic”. També ha advertit que “si no hi ha un servei adequat a la persona, de res ens servirà tenir bones instal·lacions perquè la gent no quedarà satisfet de la seva estada”. En aquest sentit, ha volgut traslladar als alumnes que la seva formació és clau per poder donar aquesta atenció de qualitat. “El que s’espera de vosaltres és molt importat”, ha afirmat.

La cerimònia ha comptat amb la participació de diferents alumnes que han explicat la seva experiència al centre. El plat fort de l’acte ha estat la xerrada que ha ofert el director de Caldea, Miguel Pedregal. El màxim responsable del termolúdic ha fet un recorregut a través de la seva trajectòria, culminant amb la seva etapa andorrana, i barrejant-la amb consells i idees dirigides als estudiants assistents a la sala.

Sobre el futur del turisme, Pedregal ha avançat que depèn de dos factors. El primer, que els potencials viatges vegin que als destins hi ha prou seguretat sanitària. El segon, que avanci la vacunació a tot el món.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending