Queixes dels turistes per la poca freqüència dels busos a Naturland

Només n'hi ha una de pujada i d'una baixada que no coincideix amb els horaris del parc i diuen que un taxi fins a la cota 2.000 els costa 30 euros

Comentaris

Un dels busos comunals.
Un dels busos comunals. COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Els turistes es queixen dels horaris del bus que va a Naturland els dies entre setmana que no són festius. Aquests i els caps de setmana augmenten les freqüències però la resta de dies el de pujada surt a un quart de vuit del matí i el de baixada a un quart de set del vespre. El parc obre a les 10 del matí i tanca a les cinc de la tarda.

L'escena es repeteix pràcticament cada dia a la parada del bus que va a Naturland. Turistes indignats pels horaris. Com una parella que ha vingut de Barcelona en transport públic i que intenta arribar al parc que obre a les 10. Ho han agafat, en teoria, amb temps perquè són les nou.

El problema és que el bus ha marxat ja fa estona i no n'hi ha cap més. "Hem demanat el preu d'un taxi i són 20 euros fins a la cota 1.600 i 30 fins a la 2.000" expliquen. Han anat a l'oficina de turisme de la plaça Laurèdia i no els han pogut oferir cap alternativa. Es queixen "perquè un parc ha de tenir un servei de transport públic com hi ha a qualsevol instal·lació d'aquest tipus", afegeixen.

L'ampliació del bus comunal a Nagol i Certers ha suprimit freqüències del de Naturland i el transport públic només arriba a la cruïlla del Comabella a Juberri.  Però d'allà a la cota 1.600 hi ha una bona tirada. El comú que té el pressupost tancat no sembla disposat a posar més busos i la pilota ara està al camp dels responsables del parc.

Comentaris (4)

Trending