El pic de calor porta més visitants al Principat la setmana passada

Molts hotels del país es mantenen tancats i preparant la temporada d’estiu, que es preveu que tingui un bon comportament

Rètol d'un dels hotels del país.
Rètol d'un dels hotels del país. T. S.

Quatre de cada deu habitacions disponibles en els pocs hotels que estan operatius al Principat després de la temporada d’hivern van estar plenes la setmana passada. Sense cap mena de dubte, i encara que col·lateralment, el pic de calor viscut als països de l’entorn, va fer que hi hagués una mica més d’afluència al país que en setmanes precedents. Tot i que essent altes o molt altes les temperatures a Andorra, no arribaven al punt de les que hi va haver, per exemple, en certes comarques catalanes.

La darrera setmana ha estat, quant a ocupació hotelera, la millor entre les hagudes el darrer mes. L’ocupació haguda entre el 9 i el 15 de maig havia caigut fins al 27,3%. En canvi, aquesta darrera setmana, l’afluència hotelera va incrementar-se fins al 39%. Amb tot, com destaca la Unió Hotelera, hi ha molts hotels que estan tancats. En efecte, molts dels establiments del Principat han fet una aturada per descansar després de la temporada hivernal i per preparar el curs estival.

Captura de pantalla 2022 05 24 a las 10.04.34

Segons la patronal hotelera, les ocupacions obtingudes les darreres setmanes, tant la més baixa com aquesta última, sensiblement més elevada, s’emmarquen en la normalitat del mes de maig. Els hotels estan preparant la temporada d’estiu preveient que tingui un bon comportament, tant o més que la del 2021.

Comentaris

Trending