El Pas de la Casa es torna a quedar buit després del col·lapse del cap de setmana

Tot i ser un dia festiu també a França, l'entrada en vigor del nou confinament ha posat el final a la temporada d'hivern

Comentaris

Vista del Pas de la Casa aquest dilluns.
Vista del Pas de la Casa aquest dilluns. Altaveu

Després del col·lapse del cap de setmana, aquest dilluns el Pas de la Casa està buit. Tot i ser un dia festiu a França, l'entrada en vigor del reconfinament ha fet que la població ofereixi imatges molt diferents a les de dissabte i diumenge amb llargues cues de vehicles per entrar i sortir i els aparcaments plens com un ou.

Les noves mesures de restricció a França són l'estocada definitiva a la temporada d'hivern. El Pas de la Casa treballa molt entre desembre i Setmana Santa però aquest any ha estat molt irregular per la prohibició als no residents d'esquiar. Des de fa un any, els comerciants, restauradors i hotelers viuen amb la incertesa i amb l'efecte dents de serra, amb períodes de molta feina i èpoques sense res.

El cap de setmana ha estat excel·lent ja que els francesos de les zones més pròximes a Andorra han aprofitat per fer les compres abans del nou confinament. Els treballadors aprofitaran els pròximes dies per recuperar les hores extres de dissabte i diumenge. 

Els empresaris veuen amb preocupació el futur amb l'evolució de la pandèmia de coronavirus i, especialment, el pròxim hivern ja que després de la Setmana Santa les vendes acostumen a baixar de manera considerable i l'estiu no és la millor estació per a la població encampadana.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending