L’ocupació hotelera va arribar el passat cap de setmana al 78%

Les darreres nevades i l'inici de la temporada d'esquí fan que la previsió per al Pont de la Puríssima sigui molt bona

Habitació d'un hotel del país.
Habitació d'un hotel del país. ARXIU

L'ocupació hotelera del 14 al 20 de novembre ha estat de 49,07% i el cap de setmana s'ha enfilat fins el 78% motivada en gran part per la celebració de l'Andorra Shopping Festival que coincideix amb l'Andorra a Taula. 
 

La xifra està en consonància amb les altres setmanes d'aquest mes. Així, la del 31 d'octubre al 6 de novembre va ser del 50,49% mentre que la del 7 al 13 de novembre es va situar en un 56,28 %. La previsió és molt bona de cara a l'inici del mes vinent. Les darreres nevades faran que les estacions puguin obrir com estava anunciat el dia 2 i estaran a ple rendiment pel Pont de la Puríssima. A Espanya són festius el dia 6 (Constitució) i el 8 (Puríssima), cosa que implicarà una setmana pràcticament festiva i una excel·lent ocupació hotelera.

L'any passat, la mitjana entre divendres i aquest dimecres es va situar per sobre del 85%, amb un pic del 97% la nit de diumenge a dilluns. En el darrer pont que va ser el de Tots Sants, va fregar el 80%, Les previsions per Nadal i Cap d'Any són molt bones i ja hi ha un bon nombre de reserves.

 

Comentaris (1)

Trending