L’ocupació hotelera torna a superar el 70% just abans del concert de David Guetta

Les dades, tant en els dies laborables com dissabte i diumenge, van pujar vuit punts en comparació a la setmana anterior i l’actuació del DJ francès fa pensar que en pocs dies encara seran millors

Comentaris

Un hotel a Encamp.
Un hotel a Encamp. G. P.

L’ocupació hotelera va experimentar la setmana passada una important pujada, tant pel que fa als dies laborables com entre divendres i diumenge. En aquest segon cas, es va situar per sobre del 70%. I això malgrat que, entre altres coses, no hi va haver concert de l’Andorra Mountain Music. El sector es mostra especialment optimista de cara a la setmana actual, sobretot confiant en l’efecte que tingui el darrer concert del festival, del DJ francès David Guetta.

Així es desprèn de les dades que ha fet públiques la Unió Hotelera. En comparació a la setmana anterior, les dades van ser molt positives. Així, de dilluns a divendres, l’ocupació es va situar en un 56,61%, gairebé vuit punts per sobre. Pel que fa a dissabte i diumenge, encara va ser més alta: un 70,74%, també vuit punts més amb els mateixos establiments oberts, 56.

Es tracta de la segona millor dada del juliol i la tercera de tot l’estiu. Des de la Unió Hotelera es recorda que “a finals de juliol i les primeres setmanes d’agost s’acostuma a notar l’inici de les vacances de molts dels nostres visitants”. I, per això, de cara al futur més immediat hi ha optimisme.

“Esperem que segueixi així”, s’indica des de la patronal que, a més, destaca un fet que els fa concebre importants esperances: el concert de David Guetta que servirà per tanca la primera edició completa del Mountain Music a Soldeu. “Esperem que sigui un molt bon cap de setmana”, afirmen. 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending