L’ocupació hotelera del mes de juny s’aproxima a la prepandèmia

La darrera setmana, i fins al 3 de juliol, el percentatge ha estat de 51,70% , seguint amb la tendència habitual darrerament

La façana d'un dels hotels del país.
La façana d'un dels hotels del país.

Els hotels comencen a reprendre la tònica d’abans de la pandèmia. Almenys, així ho deixen entreveure les dades facilitades per la Unió Hotelera d’Andorra (UHA) pel que fa a l’ocupació del darrer mes de juny. Concretament, s’ha enregistrat una mitjana de 46,87%. La última setmana, del 27 de juny al 3 de juliol, el percentatge s’ha situat en un 51,70%, xifra que es troba en la mateixa tendència que les anteriors.

Al juny del 2019 es va enregistrar la millor xifra d’ocupacions hoteleres dels darrers 10 anys. Els hotels del país es van trobar ocupats en un 47,15%. Aquest any, la dada no ha quedat gaire lluny d’aquest darrer juny prepandèmic, i s’ha situat en un 46,87%. Respecte al 2021, l’augment ha estat d’un 54,59%, tenint en compte que va ser un dels primers mesos d’obertura i que existia encara una limitació important de mobilitat.

La darrera setmana, del 27 de juny al 3 de juliol ha estat del 51,70%. Tot i que la xifra ha baixat un mica respecte a l’anterior, que va ser del 56,07%, es manté relativament estable. Tot i encara no ser època amb gran potència turística, els diferents esdeveniments esportius que s’estan celebrant al país, com l’Ironman, atreuen visitants que fan estada.

Etiquetes

Comentaris

Trending