L’ocupació hotelera del cap de setmana arriba al 70%

Durant la setmana ha estat del 50,29% després d’un pont de la Puríssima que no va estar com s’esperava i previ a les vacances de Nadal

Comentaris

Rètol d'un hotel del país.
Rètol d'un hotel del país.

Les dues setmanes entre el pont de la Puríssima i el Nadal no són fàcils. Malgrat estar en plena temporada, als hotels es nota, sobretot entre setmana, perquè els caps de setmana continuen tenint unes xifres adequades. Amb la perspectiva d’un ‘aqüeducte’ que no ha estat el que s’esperava, i unes vacances que s’auguren àlgides al país, l’ocupació hotelera s’ha mantingut en dades relativament normals, tot i que una mica baixes.

En aquest sentit, segons ha informat la Unió Hotelera (UHA), el cap de setmana ha estat més fort que la resta de dies. És lògic que el dissabte i el diumenge els visitants acudeixin al país per poder esquiar i fer turisme. Les dades han reflectit que aquests dos dies l’ocupació ha estat del 70,01%, mentre que des del 12 fins al 18 de desembre ha estat del 50,29%.

Aquesta xifra no se situa tan lluny respecte a la del pont de la Puríssima, del 5 a l’11 de desembre, on va ser del 63,08%. El fet de tenir molts dies de festa, segons es va explicar a l’UHA en aquell moment, va fer que els turistes optaren per altres destinacions. Ara, de cara al Nadal, caldrà veure com es desenvolupen les visites, tenint en compte que els dies més assenyalats són durant el cap de setmana.

Etiquetes

Comentaris

Trending