Naturland reforma la Borda de Conangle per oferir-lo com allotjament turístic a l’estiu

La reforma té un cost de més de 100.000 euros amb la voluntat de respectar tant com es pugui l'essència i l'origen de la infraestructura rústica

La Borda de Conangle, a la cota 2.000
La Borda de Conangle, a la cota 2.000

La Borda de Conangle, a la cota 2.000, tornarà a funcionar com establiment turístic aquest estiu. Naturland ha iniciat la reforma de les instal·lacions per habilitar les vuit habitacions que fa temps que no s'utilitzen i, d'aquesta manera, oferir més possibilitats per pernoctar. Unes reformes que tindran un cost de més de 100.000 euros, amb la voluntat de mantenir l'essència rústica de l'establiment.

Naturland ja està preparant l’estiu i el primer pas ha estat començar les obres de reforma de les habitacions sense ús de la Borda de Conangle, ubicada a la Cota 2000, per tornar a comercialitzar-les com a allotjament turístic. D’aquesta manera, a partir d’aquest estiu, el parc disposarà de dues opcions d’allotjament: l’alberg de la Cota 1600 i la Borda de Conangle.

Les obres se centraran en el recondicionament de les vuit habitacions tancades des de fa uns anys, i en l’espai comú de la primera planta. L’obertura de les noves instal·lacions serà una de les novetats d’aquest estiu, amb l’objectiu de complementar les experiències al centre. La inversió destinada a aquesta remodelació requereix una inversió de més de 100.000 euros, que se centren en el canvi de mobiliari, terra, així com la revisió dels serveis. Amb aquesta reforma es pretén respectar l’essència i l’origen de la borda, conservant l’ànima rústica d’aquesta construcció andorrana, per oferir als clients una experiència en un entorn únic.

D’aquesta manera, Naturland es referma en la seva estratègia d’oferir noves activitats, sota un concepte singular i de qualitat. En aquesta ocasió serà el centre outdoor l’encarregat de comercialitzar aquesta oferta a través dels canals propis, i dura a terme la gestió íntegra de les instal·lacions.

Etiquetes

Comentaris

Trending