Ajona preveu que l’aportació del comú a Naturland es redueixi a 200.000 euros el 2024

El director afirma que el deute disminueix amb l'augment de la despesa del client i dels dies d'obertura i augura que la recuperació serà més ràpida del previst

Comentaris

Una visitant al Forest Line de Naturland.
Una visitant al Forest Line de Naturland.

El director de Naturland, Xabier Ajona ha afirmat que el deute es va reduint i que els resultats del parc van millorant. "Han evolucionat millor de la previsió que s'havia fet en el pla de negoci que es va presentar l'any passat. Estem molt contents". Això ha estat facilitat, en part, per l'augment de la despesa que fa el visitant.

La despesa mitjana ha passat dels 20 euros (2019) a superar ja els 45. "El que també hem fet és ampliar la nostra oferta d'activitats i d'obertura. Aquest any ja no hem tancat cap mes. Som aquí cada cap de setmana de l'any".

La millora dels comptes farà, segons Ajona, que el comú vagi rebaixant l'aportació econòmica al mateix temps que s'accelera la recuperació. El comú ha aportat aquest any 400.000 euros. "La idea és que el 2024 siguin 200.000 euros", ha afegit Ajona i que cada any es vagin reduint en 100.000 fins a arribar a zero. Els comptes es presentaran el mes vinent a la junta general d'accionistes per a la seva aprovació.

Naturland va registrat un increment del 7% del nombre de visitants fins a superar els 6.200 entre l’1 i el 10 d’abril. Això va comportar un increment dels ingressos de l’11% respecte a la Setmana Santa de l’any passat i la despesa mitjana per client també va augmentar un 3%.

 

Comentaris (4)

Trending