José Joaquín Rojas promou el cicloturisme a Andorra de bracet de l’Hotel Ski Plaza

El ciclista de Movistar en converteix en l’ambaixador de l’establiment canillenc en el marc d’una col·laboració que es desenvoluparà de juny a setembre i comprèn diverses accions

El ciclista del Movistar en primer terme.
El ciclista del Movistar en primer terme. SKI PLAZA

El ciclista espanyol de l’equip Movistar resident a Andorra José Joaquín Rojas és el protagonista d’una acció estival per promoure el cicloturisme. El corredor, dues vegades campió d’Espanya en ruta, esdevé l’ambaixador de l’Hotel Ski Plaza, situat a Canillo, en el marc d’una col·laboració que s’allargarà de juny a setembre i que comprendrà diverses accions per fomentar l’esport de les dues rodes.

Les accions previstes en aquesta col·laboració s’iniciaran el 20 de juny i es faran extensibles fins al 10 de setembre. Durant aquestes dates, l’Hotel Ski Plaza acollirà esdeveniments i col·laboracions vinculats al ciclisme de carretera en què participarà José Joaquín Rojas presencialment, al costat d’altres professionals de renom de l’àmbit ciclista, que a més li faran el relleu quan hagi d’estar fora per compromisos esportius .

El ciclista es convertirà així en la imatge de l’Hotel Ski Plaza, i estarà present a l’hotel durant l’estiu per dinamitzar i liderar rutes de ciclisme a Andorra, acompanyant als clients que optin pels programes especials vinculats a la campanya. Aquests paquets d’allotjament també inclouran altres avantatges relacionats amb el ciclisme, amb l’objectiu que els amants d’aquest esport trobin tot el que busquen a l’hotel Ski Plaza.

En el marc de la col·laboració, l’Hotel Ski Plaza posarà a disposició dels seus clients paquets especials vinculats al cicloturisme i a diferent preu. Tots ells inclouen, a més, entrada a l’SPA, diferents obsequis per a ciclistes, un pla dissenyat per un nutricionista esportiu i accés a xerrades i col·loquis relacionats amb el món del ciclisme.

Comentaris (1)

Trending