Formació al sector turístic per diferenciar Andorra d'altres destins de muntanya

Al llarg de la setmana estan aprofundint en aspectes claus per desenvolupar un pla de comunicació en línia com el màrqueting, la innovació o la digitalització

El ministre de Turisme, Jordi Torres, amb els assistents en el curs dirigit al sector hoteler
El ministre de Turisme, Jordi Torres, amb els assistents en el curs dirigit al sector hoteler

Un total de 18 persones, majoritàriament directius d'allotjaments turístics, agències de viatges i centres d'activitats turístiques, realitzen al llarg de tota aquesta setmana una formació en digitalització, innovació o el màrqueting, entre altres que els ajudi a crear un pla de comunicació en línia per a les empreses turístiques.

El curs, organitzat pel ministeri de Turisme i l’Acadèmia de l’Organització Mundial de Turisme (OMT), que dona resposta a la voluntat expressada per ministre de la cartera, Jordi Torres, de continuar formant el sector en tots els llocs de treball per tal d’assolir el nivell més alt d’excel·lència en l’oferta als clients i que aquesta sigui l’element clau de diferenciació amb la resta de destins.

La formació s'ha dividit en dues parts. Una primera amb seminaris i una segona, inaugurada aquest matí per Torres, de forma presencial en què van aprofundint en diferents aspectes comunicatius pel sector turístic.

Etiquetes

Comentaris

Trending