El cap de setmana llarg a França millora l’ocupació hotelera a Andorra

La setmana passada es van usar sis de cada deu llits disponibles entre els associats de la UHA, elevant-se a vuit de cada deu durant el cap de setmana

Rètol d'un hotel.
Rètol d'un hotel. Toni Solanelles

El cap de setmana llarg del qual van gaudir la setmana passada els francesos, donat que el 14 de juliol era divendres, va fer que l’ocupació hotelera s’incrementés d’algun punt respecte de la setmana anterior. La setmana passada es van usar sis de cada deu llits disponibles entre els associats a la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), elevant-se a vuit de cada deu durant el cap de setmana.

En concret, segons les xifres ofertes aquest dimarts per la patronal de l’hoteleria, sense concretar en el document quants llits hi ha disponibles, atès que no tots els que obren a l’hivern ho fan també a l’estiu, l’ocupació al llarg de la setmana va ser del 60,17%, un punt i mig més que la setmana anterior. El cap de setmana l’ocupació va arribar al 80,43%.

Segons les previsions l’esmentada patronal, s’espera que aquesta setmana en curs tingui un comportament molt similar al de la setmana passada. L’ocupació s’hauria d’anar incrementant a poc a poc -el Cirque també hi fa els caps de setmana- per poder arribar a una ocupació gairebé plena en alguns moments del mes d’agost.

Etiquetes

Comentaris

Trending