Aparcaments plens i una gran afluència de visitants a l’eix comercial

Aquest migdia alguns dels emplaçaments estaven complets, mentre les avingudes Carlemany i Meritxell presentaven un gran ambient en una de les setmanes més fortes de l’estiu

L'aparcament del Parc Central estava complet aquest migdia
L'aparcament del Parc Central estava complet aquest migdia Albert Sanjuan

La setmana passada i aquesta són les més fortes de l’estiu en l’àmbit turístic. Això s’està notant a les carreteres i també als carrers. Aquest dimecres al migdia s’han pogut veure diversos cartells de ‘Complet’ als aparcaments de cala capital. Turistes i visitants que, entre altres llocs del país passejaven per l’eix comercial de les avingudes Carlemany i Meritxell.

El pont de la Mare de Déu d’Agost es va tancar amb l’entrada de gairebé 78.000 vehicles i això demostra la quantitat de visitants i turistes que han vingut al Principat. Tot i que ahir la circulació a les carreteres del país va ser fluida, aquest dimecres han tornat les retencions per accedir al país per ambdues fronteres. De fet, fins a les 16.30 hores havien entrat 12.118 vehicles.

Aquesta afluència combinada que avui tornava a ser dia laborable al país ha provocat que alguns dels aparcaments posessin el cartell de ‘Complet’ aquest migdia, per exemple a la capital. El del Parc Central o el Vinyes tenien el cartell lluminós amb vermell. Visitants i turistes omplien també l’eix comercial de Carlemany i Meritxell. Almenys passejaven, una altra cosa és si han acabat comprant o no. Estem en una de les setmanes fortes de l’estiu i cal esperar l’afluència que hi pugui haver amb la Copa del Món de BTT i l’arribada de la ‘Vuelta’.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending