Andorra Turisme vol conscienciar als visitants sobre l’estalvi energètic

S’ha preparat una campanya de comunicació on es traslladaran les recomanacions d’eficiència, per tal de posicional el país com una destinació ‘eco-friendly’

Imatge de la campanya d'Andorra Turisme.
Imatge de la campanya d'Andorra Turisme.

Andorra Turisme ha engegat una campanya de comunicació enfocada als visitants, per tal de traslladar-los les noves mesures d’estalvi i eficiència energètica. Per tant, es donen recomanacions a tots aquells que acudeixen al país en aquest sentit. D’altra banda, es vol posicionar el Principat com a destinació ‘eco-friendly’.

La campanya de comunicació s’inicia aquest dilluns a Andorra i a Espanya, concretament a Catalunya, València i Aragó. Pel que fa a França, s’activarà a partir del proper 7 de desembre a les regions d’Occitània i Nova Aquitània. L’acció s’inclou dins dels missatges de comunicació de la campanya d’hivern, per tal de crear tot un nou concepte al voltant del Principat i l’eficiència energètica.

La voluntat d’aquesta campanya de comunicació és informar de les mesures que aplica Andorra, conscienciar de les mateixes i incentivar als turistes se sumin en la pràctica d’aquestes recomanacions, per tal de millorar la situació energètica actual.

Comentaris (1)

Trending