L’Andorra Taste bat el rècord de la primera edició i tanca amb 35.000 consumicions venudes

La xifra suposa un increment del 50% respecte al 2021 i des d’Andorra Turisme s’han titllat d’ “excel·lents” els resultats

Assistents a la segona edició de les jornades populars de l'Andorra Taste.
Assistents a la segona edició de les jornades populars de l'Andorra Taste. @andorraworld

Satisfacció màxima dins d’Andorra Turisme amb les xifres de la segona edició del certamen de gastronomia d’alta muntanya, que ha tancat portes aquest diumenge al vespre. S’han venut 35.000 consumicions, gairebé un 50% més que el 2021, superant totes les expectatives, tenint en compte que divendres a la tarda va ploure i, pràcticament no es va vendre res. El gerent, Betim Budzaku “el resultat de les jornades populars és excel·lent i no tenim les xifres definitives”.

Ciutadans i visitants han gaudit i molt amb les tapes que han preparat els xefs del país durant aquest cap de setmana, alguns dels quals s’havien quedat sense estoc en les darreresh ores de la fira gastronòmica popular. Tot i no tenir tancades les dades, Budzaku ha explicat que “s’han venut unes 35.000 consumicions, de les quals un 80% aproximadament eren tapes i la resta begudes”. Unes dades, que només fan que confirmar que la gent té ganes de sortir al carrer i tastar el menjar que és cuina a Andorra. “El resultat és excel·lent i no ens esperàvem aquestes xifres, tenint en compte que divendres a la tarda va ploure”, ha expressat.

Les tapes més venudes han estat el 'corder fumat i confitat amb puré de trumfa d'Andorra' del restaurant Beç, i la 'Pizza carbonara' de l'Hincha i la 'QuesAndilla de formatge del país i ortimole', del Sol i Neu Club Hermitage

En aquesta ocasió s’ha passat de setze a dinou restauradors i, segons Budzaku els motius que expliquen aquest increment són “la comunicació que es fa i això provoca que els andorrans coneguin l’esdeveniment, així com el boca-orella i la difusió que en fa el nostre ‘partner’, Vocento”

Explica que s’han fet moltes enquestes i “sembla que la gent ha menjat bé”. Entre les tapes més venudes durant aquests dies, i a falta del recompte final, són el 'corder fumat i confitat amb puré de trumfa d'Andorra' del restaurant Beç, i la 'Pizza carbonara' de l'Hincha i la 'QuesAndilla de formatge del país i ortimole', del Sol i Neu Club Hermitage.

El gerent d’Andorra Turisme també ha parlat de les possibilitats de creixement de l’esdeveniment, de cara al futur. Considera que la part que tindria més possibilitats és la professional “perquè estem parlant de cuiners de categoria extraordinària com en Joan Roca”. Recorda que hi ha hagut 1.200 que van presenciar les conferències de més de vint països diferents, mentre que la fira popular ocupa l’espai que té al carrer dels Veedors. Per a Budzaku “aquest mixt que hem trobat entre la jornada professional i la popular ha funcionat molt bé”.

 

Comentaris (3)

Trending