Andorra comparteix propostes turístiques amb Espanya i Portugal al FITUR

El ministre de Turisme encapçala la delegació andorrana per a un certamen que se celebra a Madrid i pretén recuperar xifres d’assistència prèvia a la pandèmia

Jordi Torres amb la seva homòloga espanyola Reyes Maroto.
Jordi Torres amb la seva homòloga espanyola Reyes Maroto. SFGA

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, participa aquesta setmana en la 43a edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) 2023, que se celebra anualment a Madrid. L’esdeveniment, que s’allarga fins al 22 de gener, busca recuperar les xifres d’assistència i exposició anteriors a la pandèmia i així consolidar la forta recuperació del sector turístic a nivell mundial. Andorra ja ha compartit les propostes turístiques amb Espanya i Portugal.

La participació andorrana l’encapçalen el ministre Torres, l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Vicenç Mateu, i el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku. Andorra és present a FITUR amb 16 empreses expositores que donaran a conèixer la seva oferta i novetats. Entre elles hi figura per primer cop Unnic Andorra que durà a terme una presentació promocional al mateix estand d’Andorra.

Jordi Torres amb el president de l'OMT, Pololikashvili.
Jordi Torres amb el president de l'OMT, Zurab Pololikashvili.

Així, el ministre ja va participar anit a la recepció prèvia oferta per la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme d’Espanya, Reyes Maroto, i el secretari general de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), Zurab Pololikashvili. Aquest matí ha estat rebut, juntament amb la resta de ministres presents, pels Reis d’Espanya, que han inaugurat la fira.

Durant aquest dimecres, Torres s’ha trobat amb els secretaris d’Estat de Turisme d’Espanya i Portugal, Anna Murillo i Nuno Fazenda de Almeida, amb qui ha pogut dialogar sobre les propostes turístiques que presentaran els tres estats. El ministre també ha saludat el president de l’Agència Estatal de turisme d’Azerbaidjan, Fuad Naghiyev, i es reunirà amb alguns dels principals operadors turístics espanyols per avaluar les perspectives futures del mercat emissor espanyol.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending