Truca a la policia perquè una empleada l’ha pegat i acaba detingut per haver-li tocat el cul primer

L’arrestat, de 65 anys i gerent d’un local d’oci nocturn del Pas de la Casa, va ser acusat d’un delicte contra la llibertat sexual

-
-
Li va sortir el tret per la culata. L’home se les prometia molt felices quan, molt ben entrada la matinada, va decidir trucar a la policia perquè una empleada l’havia bufetejat. Al final, pretenia cobrar i va acabar amb deutes. Perquè la policia el va acabar detenint perquè la bufetada havia sigut la resposta de la treballadora al magreig previ de l’home.

El cas el va protagonitzar, la matinada de dissabte, el gerent d’un local d’oci nocturn del Pas de la Casa de 65 anys. Després de les 3 del matí, l’home requereix la presència d’una patrulla policial. El motiu? Una treballadora del local li havia donat una bufetada. Els agents van fer l’enquesta pertinent. Van demanar a la suposada agressora i també van prendre declaració a d’altres testimonis.

Després de tot plegat, va ser l’empresari qui va acabar detingut acusat d’un delicte contra la llibertat sexual. I és que va quedar acreditat que la bufetada havia estat tan sols la resposta de la dona al fet que el seu cap li hagués tocat, prèviament, el cul. L’home es va passar la resta de la nit a les cel·les de la policia.

Cop de genoll a un policia

La matinada següent hi va haver una altra detenció al Pas de la Casa. En un altre local d’oci nocturn de la localitat encampadana, dues dones s’estaven esbatussant. Davant l’incident va ser alertada la policia. Els agents es van personar a l’establiment i van identificar les dues implicades en la baralla. En aquest moment, una d’elles va fer la intenció d’agredir amb un cop de genoll un dels policies. 

Va ser immediatament reduïda i formalment detinguda. Eren les 5 del matí de diumenge. L’arrestada, de 25 anys i turista, continuaria el seu ‘deliri’ personal contra els agents, als quals va injuriar greument una vegada ja era a l’interior del vehicle policial. Per tot plegat va ser acusada d’un delicte contra la funció pública i contra l’honor.

Comentaris (1)

Trending