Troguet i Estrella, nous vicepresident i secretari d’organització de Liberals d’Andorra

La formació que presideix cobreix les vacants originades pel trencament amb Unió Laurediana però preveu fer una renovació més profunda de l’executiva abans de l’estiu

L\'executiva liberal al complet amb les noves incorporacions.
L\'executiva liberal al complet amb les noves incorporacions.
El conseller de la minoria comunal d’Encamp i empresari del sector del transport Jordi Troguet i el director tècnic de Caldea i Inúu, Gerard Estrella, són les dues principals incorporacions a l’executiva liberal. Troguet, de vicepresident, i Estrella com a secretari d’organització, cobreixen les vacants deixades després del trencament de relacions entre Liberals d’Andorra i Unió Laurediana (UL). Els ‘fitxatges’ s’han confirmat durant un congrés ordinari que la formació presidida per Jordi Gallardo ha celebrat aquest dimarts i en la qual ha presentat una nova imatge. L’executiva manté però el caràcter provisional i es preveu una renovació molt notable abans de l’estiu.

La celebració del congrés ordinari de l’any 2018 ha servit per restituir els càrrecs de l’executiva que van dimitir a finals de l’any passat. Van plegar Joan Albert Farré i Oliver Alís, tots d’Unió Laurediana. Ells són els substituïts per Troguet i Estrella. També va causar baixa Ruth Vilà en solidaritat amb els lauredians, amb qui compartia el parer que no calia accelerar el procés d’elecció de candidat. Vilà era la secretària d’Igualtat, aquest càrrec el passa a ocupar Sílvia Ferrer, que entre altres càrrecs va ser durant un breu període de temps consellera comunal durant el primer mandat de Rosa Ferrer al capdavant de la corporació d’Andorra la Vella. 

La restitució de càrrecs s’ha fet per recuperar la normalitat en l’òrgan executiu de Liberals d’Andorra però té caràcter provisional, ja que el partit té previst celebrar un congrés, en la mesura del possible, abans de l’estiu per reorganitzar-se per encarar els pròxims comicis. Tal com ha explicat Amadeu Rossell, secretari general de Liberals d’Andorra, “avui hem aprofitat la convocatòria d’un congrés ordinari, que entre altres coses serveix per aprovar els comptes de l’any 2017, per recuperar la normalitat a l’executiva del partit”.

El partit aprofita el congrés ordinari del 2017 per aprovar uns comptes sense sobresalts i per presentar una nova imatge per remarcar l’inici d’una nova etapa

Liberals d’Andorra estrena també nova imatge –i nova web- per adaptar-se als nous temps i deixar enrere el logotip amb el qual el partit va renéixer l’any 2011. La nova imatge de Ld’A amb un color blau més amable, on les línies rectes han donat pas a les línies corbes i amb la incorporació de l’apòstrof i la lletra A al nou logotip, vol definir la nova personalitat de Liberals d’Andorra. Una personalitat centrada en la defensa dels valors del liberalisme i de les especificitats del Principat d’Andorra. 

Tal com ha comentat el secretari general de L’A, Amadeu Rossell, “estrenem una nova imatge que simbolitza l’inici d’una nova etapa per Liberals d’Andorra”. La nova imatge s’ha acompanyat del redisseny de la web www.liberals.ad que des d’avui s’adapta millor a les consultes fetes des dels mòbils i tauletes. A més, el nou lloc web incorpora noves seccions, és molt més visual i facilita poder compartir les notícies a través de les xarxes socials.

Comentaris

Trending