Condemnat per traficar amb cocaïna un home descobert arran d’una disputa de parella

Haurà de complir tres anys ferms a la Comella, on va ingressar l’octubre del 2020 quan va ser detingut arran que la policia es presentés al seu domicili pel soroll que provocava la baralla que protagonitzava amb una dona

Una imatge de l'accés principal al centre penitenciari de la Comella.
Una imatge de l'accés principal al centre penitenciari de la Comella. Toni Solanelles

La baralla amb la parella en què va acabar degenerant el que, inicialment, havia de ser una nit de passió entre tots dos, ha acabat molt malament per a l’home. Quan la policia es va presentar al pis on s’havia produït la disputa, van localitzar elements que els van fer pensar que el presumpte agressor també es dedicava al tràfic de droga. De cocaïna, més concretament. Ara, el Tribunal de Corts han confirmat aquests indicis i ha condemnat el jove a tres anys de presó, tots ells ferms.

La investigació es va iniciar l’octubre del 2020. Home i dona havien quedat per passar una estona plegats, amanida també amb droga. Fos pel que fos -segons la versió d’ell, la discussió es va iniciar quan ella li hauria descobert un xuclet al coll-, tots dos van protagonitzar una intensa baralla. Tan forta que la propietària dels apartaments on vivia el processat va avisar la policia.

Un cotxe de policia en les immediacions de la Batllia.

Relacionat

Un xuclet que porta cap a la Comella

I quan la patrulla es va presentar al lloc, van localitzar les restes de substàncies estupefaents al pis. Droga a banda, hi havia altres elements que feien sospitar que l’home era quelcom més que un consumidor. També hi van col·laborar les acusacions de la parella, que no va tenir problemes a acusar-lo de camell davant els agents.

La investigació posterior, però, també va fonamentar aquestes sospites. Es van localitzar, tant al pis de l’home com al de la seva mare, diferents elements que apuntaven directament a aquesta opció: dues bàscules de precisió i diners en efectiu (1.200 euros). Les explicacions donades per intentar justificar aquestes troballes eren força inversemblants i el Tribunal de Corts, veient la sentència, no se les ha cregut.

Ara, els magistrats han imposat al processat, a la Comella des de l’octubre del 2020, una pena de presó de tres anys ferms. Era, bàsicament, la que havia demanat la fiscalia. On sí que hi ha hagut una certa rebaixa en comparació a les demandes del ministeri públic és en la multa (1.000 euros) i els anys d’expulsió del país. Seran només quinze, quan s’havia demanat que fos definitiva.

Comentaris

Trending