La carretera d’Erts al coll de la Botella es tancarà gairebé tot el dia per la Copa del Món de BTT

Les afectacions de trànsit se concentraran del 14 al 17 de juliol en aquest tram entre les 7:00 h i les 19:00 h aproximadament

Una vista d'Erts.
Una vista d'Erts. ARXIU

El Govern ha avisat que es donaran afectacions del trànsit a la CG-4 amb motiu de la celebració de la Cop del Món UCI de BTT, a la parròquia de la Massana. Concretament, es preveu que els propers dies 14, 15, 16 i 17 de juliol la circulació de vehicles quedi restringida en el tram viari de la CG-4 comprès entre la rotonda d’Erts i el coll de la Botella.

Les afectacions el dijous 14 de juliol seran a partir de les 7:45 h i fins a les 18:00 h; pel divendres l’horari d’afectació serà de 7:45 h i fins a les 19:15 h i el dissabte i diumenge de 7:15 h i fins a les 15:30 hores. La circulació es podrà dur a terme per als veïns de la zona i els vehicles que hi hagin d’accedir per motius justificats.

S’aconsella a totes les persones que vulguin circular per la zona amb restriccions que ho facin abans o bé després de les hores en què s’estableixen les restriccions. S’aconsella a la població que limiti al màxim els desplaçaments durant aquests dies. S’habilitarà un servei de transport públic gratuït per accedir a l’esdeveniment.

Comentaris (2)

Trending