Canvi de companyia per pujar i baixar els visitants al pont tibetà de Canillo

Cooperativa assumirà el repte de substituir Andbus en un servei que no és gens senzill de dur a terme

Comentaris

Una imatge del pont tibetà.
Una imatge del pont tibetà. Toni Solanelles

Aquesta propera temporada, el servei de pujar i baixar els visitants al pont tibetà de Canillo amb autobús -i no hi ha una altra forma de fer-ho- canvia de responsable. El comú canillenc ha adjudicat el servei a la Cooperativa, que agafarà el relleu a Andbus, que donava pràcticament per fet que assumiria la feina.

Segons fonts coneixedores del servei, que asseguren que no és senzill de fer, que planteja molts dubtes, l’oferta de la Cooperativa va ser la més dient de les que es van presentar a la licitació que es va dur a terme. Fonts properes a la companyia han assegurat que l’interès de la feina, entre altres, era poder tenir conductors ocupats en una època a mig gas.

El pont tibetà durant la temporada passada.

Relacionat

El pont tibetà, en marxa abans de l’1 de maig

En principi, des de primers de maig, s’hauria de reactivar el pont de la Vall del Riu, un atractiu que ha resultat exitós en la seva primera temporada i que ara caldrà veure com respira en el seu segon any. Evidentment, el servei enllaça una temporada de volum mitjà de feina amb quatre o cinc setmanes entre juliol i agost que serà de plena temporada alta.

Comentaris (1)

Trending