Torres diu que el tanatori i la sala de vetlles s'acabaran en el termini previst i sense un sobrecost "massa important"

El mes vinent es farà una visita conjunta de Govern i el comú d'Escaldes-Engordany

El ministre Jordi Torres i l'arquitecte Josep Pubill durant la visita d'aquest dimarts a l'hospital
El ministre Jordi Torres i l'arquitecte Josep Pubill durant la visita d'aquest dimarts a l'hospital
El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres ha dit aquest dimarts que les obres del tanatori i de la sala de vetlles d'Escaldes-Engordany "s'acaban en el termini previst i sense un sobrecost massa important". Torres ha afegit que és una obra de la qual "estem satisfets". També ha anunciat que l'any vinent es faran treballs al viaducte de l'hospital per evitar les filtracions d'aigua a la sala d'actes de l'hospital.

Torres ha qualificat la construcció del tanatori i de la sala de vetlles de "molt important", ha recordat que és un projecte que es fa conjuntament amb el comú d'Escaldes-Engordany i s'ha referit a que era una demanda dels veïns de les parròquies centrals d'Andorra.

El pressupost inicial era d'1.800.000 euros finançats entre el Govern i el comú escaldenc. L'obra es fa en un terreny propietat del Govern que es troba adjacent a la capella de la clínica Meritxell. Hi haurà tres zones, una recepció general, vestíbuls compartits i les sales de vetlles, te. També es preveu una connexió directa amb la capella, perquè els familiars hi pugui arribar directament, i perquè es pugui treure el difunt de la capella sense haver de passar per la sala de vetlles, on hi acostuma a haver els familiars.

El tanatori que hi havia a l'hospital es va tancar l'any 2014. Les obres de la sala de vetlles són competència del comú d'Escaldes-Engordany i les del tanatori del Govern.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending