Torna a la presó amb el nadó la reclusa que va donar a llum la setmana passada

El progenitor del petit hauria agafat la baixa per paternitat i es flexibilitzarà el règim de visites perquè pugui passar més estones amb el bebè

La direcció d'Institucions Penitenciàries ha adaptat el mòdul de menors.
La direcció d'Institucions Penitenciàries ha adaptat el mòdul de menors.
La reclusa que la matinada de dijous de la setmana passada va donar a llum un bebè després ja ha retornat al centre penitenciari després de refer-se del part. Amb ella, i per primer cop en la història de la Comella, a la presó hi ha anat el nadó, un nen que va néixer sense cap mena de problema. Mare i fill ocupen ara un espai adaptat a l’efecte en el mòdul de menors, que ara per ara no acull cap intern.

La dona, de 35 anys i que ja tenia dos fills d’una altra relació, està ingressada al centre penitenciari de forma preventiva després que a final de l’any passat, ja en un notable estat de gestació, fos detinguda quan accedia al Principat amb droga. Els investigadors sospiten -i disposen d’elements de prova- que l’empresonada no era pas la primera vegada que introduïa estupefaents al país. 

Ella i la seva actual parella i pare del bebè vivien a cavall del Pla de Sant Tirs i la Seu, on l’home regenta un negoci de rentat de cotxes. Segons fonts penitenciàries, l’home s’hauria acollit ara a la baixa per paternitat per poder disposar de més marge per poder visitar el nadó. També al centre penitenciari s’hauria flexibilitzat el règim de visites per tal que pugui passar més estones del que pertocaria amb el règim ordinari amb el seu fill.

Mare i fill ja han passat dues nits al centre penitenciari (hi van regressar durant la jornada de dilluns). En principi, i malgrat l’anòmala situació, tot ha anat com estava previst i la gestió del cas està funcionant. Les fonts consultades, però, han mostrat la seva contrarietat perquè el bebè hagi de passar la seva etapa més inicial de la vida entre reixes, sense tenir-ne cap culpa. No es descarta que es pugui trobar una solució alternativa sense que la dona hagi de deixar de pagar per allò de què se l’acusa.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending