The White Angel no dona xifres de vendes però assegura que l'arrencada supera les expectatives

El director de la promoció immobiliària diu que les obres a la Borda Nova estaran acabades el juny del 2022

Jan Aramburu, director de The White Angel Andorra, i Jordi Travé gerent de FEDA Ecoterm en la roda de premsa d'aquest dilluns.
Jan Aramburu, director de The White Angel Andorra, i Jordi Travé gerent de FEDA Ecoterm en la roda de premsa d'aquest dilluns.
Jan Aramburu, director de The White Angel Andorra no ha donat xifres sobre les vendes que s'han fet de pisos a la nova promoció però ha comentat que "el ritme d'arrencada ha estat força bó, per sobre de les expectatives". La construcció és una de les més importants que estan programades a Andorra en els propers mesos.

Aramburu i Jordi Travé, gerent de FEDA Ecoterm, han signat aquest dilluns l'acord que ha convertit The White Angel en el primer client particular de la xarxa de calor de l'empresa elèctrica a Andorra la Vella. El projecte permetrà que els edificis més pròxims al Centre de Tractament de Residus puguin començar a rebre subministrament durant aquest mateix hivern, i que al llarg del 2020 es completi la primera fase de la xarxa de calor, que abastirà des del Centre Esportiu dels Serradells fins a l'Estadi Nacional, alimentant al carrer de la Grau i una part de la Baixada del Molí.

La segona fase es desenvoluparà durant el 2021 i abastirà el tram restant de la Baixada del Molí, el carrer Prat de la Creu i el carrer Prada Motxilla. Un dels aspectes més importants del projecte és la repercussió que tindrà en la qualitat de l’aire d’Andorra la Vella, ja que un cop desenvolupat completament es calcula que permetrà eliminar emissions assimilables a les de 3.500 vehicles a l’any; donat que es podran eliminar les calderes de tots els edificis existents que s’hi embranquin, i els de nova construcció ja no hauran d’instal·lar-ne.

Un dels edificis que es beneficiarà d'aquesta xarxa de calor serà el que es construirà a la Borda Nova, a la rotonda de la Comella, amb més de 10.428 metres quadrats que permetrà la construcció de 160 habitatges exclusius. Les obres, que havien de començar inicialment el mes de setembre, ho faran aviat.

,

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending