El terreny de la Portalada està totalment estabilitzat

El ministre de Territori i Habitatge, Victor Filloy diu que des de fa mesos no es produeix cap moviment a la zona

Comentaris

El terreny on va tenir lloc l'esllavissada.
El terreny on va tenir lloc l'esllavissada. ALTAVEU

“La zona de la Portada està totalment estabilitzada”. Ho ha anunciat aquest divendres el ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy.  El terreny està monitoritzat amb un radar amb infrarojos al devant, i ha reconegut que “és una zona que encara està viva”.

Filloy diu que ja fa mesos que està totalmen estable i que continua el procés administratiu. Ha recordat que el tema encara està judicialitzat i espera que hi hagi una resolució el més aviat possible.

Sobre aquest tema, el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ha recordat que el magatzem de titularitat comunal va quedar afectat. “Els informes tècnics que tenim ens diuem que no pot estar ocupar de forma permanent. Es pot entrar a recollir alguna cosa i tornar a sortir però és un magatzem que no es pot fer servir i recuperar l’activitat que hi havia per emmagatzemar coses i com a deixalleria”.

Això fa que el comú ocupi diversos magatzems de lloguer, un d’ells a Aixovall que serveix de deixalleria. Per aquest motiu se n'edificarà una en un terreny de la corporació.

Comentaris (3)

Trending