Segon intent reeixit per a la millora de la general 1 al seu pas pel Bon Racó

Govern destinarà prop de 412.000 euros al projecte, que en un primer moment no es va poder tirar endavant perquè el concurs va quedar desert

La carretera general 1 al seu pas pel Bon Racó.
La carretera general 1 al seu pas pel Bon Racó.

El Govern invertirà prop de 412.000 euros en la millora de la voravia de carretera general 1. Més concretament, al tram comprès entre el carrer de Prat Salit i el pont de Santa Coloma. Les obres s’han encarregat ja i haurien de començar les pròximes setmanes. Un cop tirin endavant, tenen una durada previst al voltant dels dos mesos i mig.

D’aquesta forma, el ministeri de Territori desencalla un projecte que se li havia ennuegat. A l’abril, es va fer un primer concurs, que, però, va quedar desert. Ara, el segon intent ha estat reeixit.

L’objectiu del Govern és eixamplar i rectificar la carretera en el tram situat a la zona del Bon Racó, a Andorra la Vella. Especialment, es vol millorar el pas dels vianants entre els ponts de Prat Salit i de Santa Coloma, ampliant-la i també canviant la barana de protecció.

L’executiu ha adjudicat les obres. Les ha encarregat a l’empresa Copsa. Costaran 411.662,90 euros. Un cop comencin, el termini previst per finalitzar-les és de dotze setmanes. Per tant, a finals de tardor haurien d’estar completades.

Etiquetes

Comentaris

Trending