Col·loquen el tram més gran de la plataforma que unirà la Plaça del Poble i el centre històric

Una grua de grans dimensions fa els treballs per anar muntant la passarel·la; durant tota aquesta segona quinzena de novembre hi ha alteracions en la circulació pel carrer Doctor Vilanova

La grua subjectant el tram de plataforma fins a dur-la a lloc.
La grua subjectant el tram de plataforma fins a dur-la a lloc.

Una grua de grans dimensions ha enlairat la secció més gran de la plataforma transitable per a vianants que ha d’unir la Plaça del Poble i el carrer de la Vall, al centre històric d’Andorra la Vella. Durant tot el que queda de mes hi haurà alteracions en la circulació pel carrer Doctor Vilanova. El tall més important es produirà entre aquest dijous al vespre i dissabte a primera hora del matí.

La passarel·la metàl·lica és una obra d’enginyeria molt més transcendent del que sembla. A banda dels punts d’arribada i de sortida, la plataforma, de gairebé trenta metres de longitud, només se sustenta en un punt, que és la pilona que ja fa uns dies que es va col·locar. Abans de Nadal hauria de ser ja transitable. De fet, la plataforma, que durà el nom de Rosa Ferrer, potser es podrà estrenar abans i tot si no surten imprevistos.

 

Comentaris (3)

Trending