Terceravia vol tornar a donar vida a Escaldes-Engordany

No faran el porta a porta i duran a terme la campanya al carrer per connectar amb el ciutadà

La candidatura de Terceraavia a Escaldes-Engordany.
La candidatura de Terceraavia a Escaldes-Engordany.
La candidatura de Terceravia a Escaldes-Engordany vol tornar a donar vida a Escaldes-Engordany. La llista està formada per una barreja d'experiència i joventut i competiran amb tres candidatures més. El candidat a cònsol major és Jordi Rubia i la número dos és Beatrice Grougnet. La presentació s'ha fet aquest divendres i faran una campanya diferent.

Rubia ha anunciat que no faran el porta a porta i que enviaran el programa electoral a tots els electors i no només als caps de casa. La seva campanya tindrà lloc al carrer "perquè volem que tothom ens pugui escoltar i donar la seva opinió. Al carrer hi serem tots per defensar les propostes del nostre programa.

El candidat no ha volgut opinar sobre les acusacions en el sentit que hi havia acords de conveniència entre Terceravia i el Partit Socialdemòcrata (PS). però tot i això ha afirmat que "la gent quan està dolguda diu el que vol però nosaltres tenim l'esquena molt ampla".

Terceravia incidirà, durant la campanya, en el fet d'optimitzar els recursos i d'acabar amb les obres faraòniques i, també, potenciar la part alta de la parròquia. Sobre la presència de gent jove a la candidatura, Rubia ha explicat que "són gent nascuda a Escaldes-Engordany, comerciants, treballadors i esportistes i formar part de la llista significa molt per ells"..

 

Etiquetes

Comentaris

Trending