Terceravia vol potenciar a Ordino el turisme per a persones discapacitades

Jordi Balsa remarca que adaptar la parròquia també beneficiaria els residents i que, com que habitualment aquests visitants van acompanyats, “la despesa que deixarien seria major”

Jordi Balsa, candidat de Terceravia a cònsol major d'Ordino.
Jordi Balsa, candidat de Terceravia a cònsol major d'Ordino.

La candidatura Terceravia Independents vol que Ordino pugui esdevenir un referent per al turisme de persones amb discapacitat. Des de la llista, s’entén que aquestes activitats ajudarien en la desestacionalització i, per tant, permetria augmentar el nombre de visitants a la parròquia durant tots els mesos de l’any.

Així ho ha explicat el seu cap de llista, Jordi Balsa. “Creiem que aquest projecte s’ha de fer en diverses fases i pensem que atreure aquest tipus de turisme, que no és estacional, permetria augmentar visitants durant tots els mesos de l’any”, ha comentat. En aquest sentit, ha posat en relleu que es tracta d’un sector “in crescendo” i ha posat l’exemple del que ja s’ha fet al Camí de Sant Jaume, “pioner en incloure aquest perfil de visitants en la seva ruta”.

Al seu entendre, “potenciar aquest nínxol turístic dona un valor afegit a la parròquia”. A més, ha remarcat, el fet d’adaptar Ordino a aquestes persones també beneficiaria, de retruc, els residents. “No solament permetrà a treure aquest tipus de turisme, sinó que la parròquia serà més amable amb els nostres ciutadans”, ha comentat.

El candidat a cònsol major de Terceravia Independents Ordino també ha apuntat que, en tractar-se d’un perfil de turistes que venen acompanyats, “la despesa que podrien deixar a la parròquia seria major”.

Comentaris

Trending