Terceravia pretén saber l’estalvi que suposa per a la CASS la via preferent

Montaner demana al Govern que exposi al Consell General quins informes va fer que avalessin la implementació del nou sistema

Comentaris

Carine Montaner durant una sessió del Consell General.
Carine Montaner durant una sessió del Consell General.
La consellera general del grup parlamentari Terceravia Carine Montaner pretén saber quin estalvi suposarà per a la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) la implementació de la denominada via preferent mèdica. Montaner ha entrat una pregunta oral urgent per tal que l’executiu es pronunciï aquest dijous durant la sessió de control parlamentari.

Montaner vol que se l’informi dels estudis previs que es van fer i que haurien avalat la posada en marxa del nou model d’atenció mèdica. La parlamentària laurediana  ha explicat que l’objectiu de la pregunta és conèixer l’estalvi que representarà la implantació de la via preferent per a la CASS, “tenint en compte les informacions publicades als mitjans de comunicació recentment, així com pels neguits que he pogut recollir dels professionals del món sanitari”

“Com a consellera general, el meu deure és fer pujar els neguits de la ciutadania al ple del Consell General”, ha afegit Montaner. La consellera general de Terceravia realitzarà la pregunta oral a Govern, “Pot informar Govern, en base de quins estudis, el ministeri de salut veu la via del metge referent com un estalvi per a la CASS?”, a la propera sessió de control que se celebra aquest dijous 16 de gener. 

 

Comentaris (2)

Trending