Terceravia festeja els resultats obtinguts i assegura que Espot no els ha contactat

La formació liderada per Josep Pintat passa revista a la jornada electoral i es dóna la setmana vinent de festa tot esperant si han de participar en alguna negociació

-
-
Una bona part dels candidats i simpatitzants de terceravia  s’han reunit aquest vespre al local de campanya per fer balanç dels resultats obtinguts i fixar els propers passos a fer. La formació liderada per Josep Pintat ha valorat positivament els quatre consellers obtinguts alhora que el candidat a cap de Govern ha explicat que ara per ara, més enllà de la trucada de rigor la mateixa nit electoral, per felicitar-se pels resultats, no hauria estat contactat per Xavier Espot ni cap altre representant demòcrata per tal de mantenir cap conversa. 

No hi hauria hagut cap contacte ni tan sols per valorar la situació postelectoral. Davant  d’aquest escenari, i tot esperant si hi ha alguna trucada, les fonts consultades han assegurat que s’han donat tota la setmana vinent de vacances. L’objectiu de la majoria de candidats i integrants de terceravia seria consolidar i fer créixer la plataforma. I, molt probablement, convertir-la formalment en partit polític.

La formació pretén calcular molt bé els passos a fer. Sobretot en relació amb Sant Julià, on té el seu nucli dur i d’on Pintat voldria tornar a recuperar per a Unió Laurediana el comú. Fonts consultades han assegurat que hi hauria una petita facció de la plataforma que no veuria malament arribar a una entesa amb DA si el partit que diumenge va obtenir més escons ho reclamés. Fins i tot, pensant també més enllà. Ara per ara, però, aquesta facció seria molt menor i la formació com a tal no pensa debatre cap posicionament “fins que no arribi, si arriba” alguna trucada.

Comentaris (2)

Trending