Terceravia denuncia que la capital s’ha convertit “en el parc turístic Avinguda Meritxell”

El candidat Joan Carles Trillo lamenta que es tenen “deixades de la mà de Déu” els barris i les zones allunyades del centre

Trillo i altres membres de Terceravia, al lloc on han fet declaracions.
Trillo i altres membres de Terceravia, al lloc on han fet declaracions.

La candidatura Terceravia Independents d’Andorra la Vella ha denunciat la deixadesa que, al seu entendre, pateixen els barris més allunyats del centre. De fet, han criticat l’actual equip comunal perquè “només embelleixen les zones centrals de la parròquia”. El candidat Joan Carles Trillo ha arribat a afirmar que la vila “s’ha convertit en el parc turístic de l’avinguda Meritxell” i que “no es mira pels residents”.

Trillo ha volgut contraposar la voluntat de la seva llista, tot afirmant que “cal treballar a tots els nuclis urbans”. I és que, ha lamentat, “en aquests moments Andorra la Vella s’està convertint en un parc turístic de l’avinguda Meritxell i s’està mirant pels turistes i no pels qui viuen a la parròquia”.

El candidat de Terceravia ha assegurat que “hem vist els barris i els hem caminat, hi ha que estan descuidats i el comú ha de treballar per la gent que viu a la parròquia”. Trillo ha admès que “està molt bé atreure turisme” però també ha defensat que “no hem d’oblidar els nostres residents”.

En aquest sentit, la candidatura proposa treballar de la mà dels privats per embellir tots els terrenys “de manera que si ells no els poden arranjar, ho faci el comú i, després, trobar una entesa”. Trillo ha afegit que “el que no pot ser és deixar l’entrada d’Andorra la Vella com està o zones com la de Bonavista que està deixada de la mà de Déu”.

Comentaris

Trending