Terceravia denuncia que el comú d’Ordino els ha impedit fer un acte al costat del Mercat de Nadal

La formació explica que es va demanar el permís però que se’ls va denegar per “allunyar-los de la zona d’afluència de gent”

-
-

La candidatura de Terceravia Independents a Ordino ha denunciat que, des del comú, se’ls ha impedit la celebració d’actes al carrer amb el qual volien aprofitar el Mercat de Nadal que té lloc aquest dissabte a la parròquia. Des de la llista s'ha criticat que, tot i haver demanat el permís, la corporació no els ha deixat situar-se al costat de la fira i s’ha hagut de fer en un local apartat.

Així, des de Terceravia s'ha explicat que va engegar els tràmits pertinents per demanar permís per fer l’acte al costat del Mercat, amb el vistiplau d’un establiment comercial. Després de diferents converses, des de la corporació s’ha denegat l’autorització.

L’alternativa ha estat celebrar-ho dins d’un local. La solució, però, no els acaba de convèncer, ja que es troba apartat del Mercat. A l'entendre de la formació, se’ls ha volgut “allunyar de la zona d’afluència de gent”.

A banda d’aquesta queixa, la candidatura ha anunciat que vol treure profit a la sala Andorra Congrés Centre Ordino. L’espai, han lamentat, es troba “infrautilitzat”, circumstància que volen capgirar. Entre les propostes per fer-ho hi ha la d’organitzar activitats socials, artístiques i culturals amb la celebració, per exemple, de concerts, tal com ha explicat la candidata suplent Adriana de Brauwer.

Així, ha indicat que reactivaran i recuperaran “totes les tradicions que fan d’aquesta una parròquia única, com els buners d’Ordino, el brou de Sant Antoni, l’exposició micològica o el robatori de les joies de dilluns de Carnestoltes”. De Brauwer remarca que l’objectiu és “gaudir tots junts de la parròquia, tant la gent gran, com els més menuts i també la gent amb mobilitat reduïda”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending