Terceravia d’Andorra la Vella denuncia l’abandó d’algunes zones de la parròquia per part del govern comunal

La formació política considera que actualment la parròquia té deficiències en la gestió de la higiene pública importants

-
-

El comitè parroquial de terceravia a Andorra la Vella denuncia que els canvis i reformes que s’han portat a terme darrerament a la capital han estat una acció selectiva, tot i que el govern comunal les ha volgut vendre com la gran transformació de la parròquia i en cap cas han estat una acció general.

A causa d’aquests canvis, els membres del comitè asseguren que gran part de la ciutadania se sent menystinguda davant l’evidència de no haver tingut en compte aspectes tant importants en la vida quotidiana de tothom, com és el cas de les deficiències en la gestió de la higiene a la via pública i l’ordre en les escombraries, tant al centre de la parròquia, com als barris més allunyats dels grans eixos comercials.

El comitè de terceravia a la capital lamenta que el govern comunal defugi responsabilitats i demana que vetlli per tothom, sense distincions. La formació política d’Andorra la Vella també denuncia l’incivisme que hi ha present pel que fa a la cura de la població dels espais públics. En aquest sentit, els membres de terceravia d’Andorra la Vella denuncien que la implantació d’una ordinació molt reguladora no té cap resultat si no es posen en marxa els mecanismes necessaris o si es menyspreen unes zones de la parròquia per prioritzar-ne unes altres.

Per aquest motiu, el comitè local de terceravia assegura que per tenir coneixement del que està succeint en la realitat cal preocupar-se de tot el territori parroquial, impregnar-se de les inquietuds dels veïns, comprovar el que succeeix realment, i a partir d’aquí prendre les decisions oportunes. La formació política considera que actualment la parròquia té deficiències en la gestió de la higiene pública importants i denuncia el comú actual de enlluernar els fets amb el pretext d’un missatge de transformació. Per aquest motiu, el comitè local de terceravia d’Andorra la Vella reclama treballar per una parròquia moderna sense que això signifiqui la pèrdua de la netedat i la polidesa.

Comentaris (2)

Trending