Terceravia acorda presentar llista en solitari a Escaldes

Després de descartar l’intent de possibles acostaments a altres grups de la parròquia, la formació inicia el treball de recerca de candidats

-
-
Terceravia presentarà llista i ho farà en solitari a Escaldes. Així ho ha pactat el comitè parroquial de comú acord amb els principals responsables de la formació d’origen lauredià. Durant una reunió celebrada aquest dilluns a la nit es va plantejar la possibilitat d’intentar eventuals acostaments amb altres grups de la parròquia, amb la possibilitat d’oferir una aliança al PS per mirar de canviar la tendència històrica de domini de DA els darrers anys al comú, però va prevaldre la idea de fer créixer el projecte de centre-dreta nacional a partir de les parròquies.

Una vegada aparcada la possibilitat d’estudiar o intentar eventuals aliances, ara el següent pas és iniciar la recerca de candidats. En principi, no es preveu que els integrants de la llista territorial de les generals tinguin un paper protagonista en la candidatura que es confeccioni. I tot i que els càrrecs orgànics del comitè parroquial són persones de nova fornada política, no és clar tampoc que es presenti una llista de cares noves. Es vol mirar de fer una mescla entre gent amb experiència que es vulguin incorporar al projecte de terceravia després d’haver estat enrolada en altres formacions i que ara estaven en una segona línia política, amb persones joves i sense presència en eleccions fins ara.

En qualsevol cas, segons les fonts consultades, és clara la voluntat de terceravia de ser en tantes parròquies com sigui possible i fer-ho en solitari. La voluntat és poder fer visible un projecte coherent, amb una línia ideològica clara i que té també una continuïtat nacional sense discussió. Aquest va ser el principal argument de Josep Pintat, present a la reunió d’aquest dilluns, per aparcar les intencions d’una part del comitè de mirar d’arribar a acords o aproximacions amb altres formacions.

Comentaris (2)

Trending