‘Supervivientes’ fitxa una ‘celebrity’ andorrana per a l’edició d’aquest 2020

Héctor Quintana fa un lustre que col·labora amb Telecinco i si no hi ha canvis de darrera hora viatjarà a final d’aquest mes cap a Hondures

Héctor Quintana apareix en diversos programes de Telecinco, cadena amb la qual col·labora de manera habitual.
Héctor Quintana apareix en diversos programes de Telecinco, cadena amb la qual col·labora de manera habitual.
Malgrat que es porta amb absoluta discreció i no hi ha una confirmació oficial, si no hi ha canvis de darrera hora l’andorrà Héctor Quintana serà un dels setze participants en l’edició d’aquest 2020 del ‘reality show’ de Telecinco ‘Supervivientes’. Es tracta d’un dels programes líders entre els de la seva tipologia i que reuneix a cada emissió uns quants centenars de milers d’espectadors. Quintana és un habitual de programes de la denominada tele-realitat. 

‘Instagramer’, cantant, compositor… Quintana té mil i una dedicacions. Però des que va aparèixer a ‘Hombres y mujeres y viceversa’ no ha deixat de participar en programes similars. De fet, mantindria una col·laboració professional amb Telecinco des de fa ben bé un lustre. Ha aparegut o apareix en programes com el citat i també a ‘Sálvame’. També ha participat a ‘Got Talent’ i últimament se’l pot veure amb les gales que munta la cadena televisiva amb diferents dels participants en els seus concursos, com els de ‘Gran Hermano’, per diversos punts de la geografia de l’Estat veí del sud. La seva darrera participació en una d’aquestes gales hauria estat la setmana passada a València.

Té nombrosos fans tant al Principat com a l’Estat espanyol. I, de fet, han estat ells els qui han acabat alertant de la més que possible presència de Quintana a ‘Supervivientes’, un concurs de superació en què hi solen participar personatges més o menys coneguts en l’àmbit televisiu, cercant sempre la presència d’algun home o dona de rellevància més enllà únicament d’aquesta tipologia de programes. En l’edició del 2019 hi va prendre part com a gran estrella Isabel Pantoja. Enguany, l’empresa que produeix el programa volia convèncer l’expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes, que ha declinat l’oferta, que en l’àmbit econòmic sol ser molt suculenta.

Alguns mitjans, com el ‘Faro de Vigo’, insinuacions en el programa on participa Quintana, i fonts properes a la cadena que emetrà el programa a partir del mes de febrer, han donat per fet que la ‘celebrity’ andorrana serà present als paratges hondurenys on es posa a prova l’habilitat, la paciència, la força, l’astúcia i l’estat de forma, en definitiva, la capacitat de supervivència, de setze persones. Héctor Quintana hauria de fer cap cap a Hondures, si no sorgeixen inconvenients, a finals d’aquest mes de gener, i ho farà al costat de personatges com l’ex-vedet i moltes altres coses Bárbara Rey o la cantant guanyadora de la primera edició d’‘Operación Triunfo’ Rosa López.

Comentaris (72)

Trending