Veu un cotxe de policia circulant de matinada pel carrer i comença a increpar i amenaçar els agents

L’home, un resident de 41 anys sense antecedents previs coneguts, va acabar sent detingut com a presumpte autor de delictes contra la funció pública, contra l’honor i contra la llibertat

El despatx central de la policia de nit.
El despatx central de la policia de nit. Toni Solanelles

Sense solta ni volta, va veure passar pel carrer un cotxe policial i va començar a embogir. O aquesta almenys és la versió del cos. Resident de 41 anys, va començar a proferir crits, insults i amenaces contra el vehicle. I contra els agents que l’ocupaven quan es van aturar per mirar de saber què passava. Resultat: l’home detingut com a autor dels presumptes delictes contra la funció pública, contra l’honor i contra la llibertat. I un dels funcionaris amb una mà baldada.

Els fets van passar, segons que ha comunicat aquest dilluns la policia, la matinada de dijous a divendres. Vers les 4. A la via pública. Sense que en principi l’home que va acabar detingut tingut cap deute pendent amb la policia ni a la inversa tampoc. Però la reacció de l’home hauria sigut totalment fora de lloc. Els policies no se’n sabien avenir. No entenien l’irada reacció de l’home. I no tenint constància que es tractés d’una persona conflictiva o similar, van intentar obrir una mena de procés de mediació. Van mirar de calmar-lo. Però no hi va haver manera.

L’home es trobava molt alterat i amb actitud agressiva causant aldarulls, insultant, cridant i amenaçant de mort els policies. En un moment donat també va propinar un fort cop a la mà d’un dels agents i va oferir una forta resistència en el moment de l’arrest. No consta que patís cap trastorn ni res de similar. Tampoc que no ha transcendit si anava sota l’efecte d’alguna substància tòxica, ja fos alcohol o drogues.

Comentaris (2)

Trending