Els veïns de Santa Coloma lamenten la “passivitat” dels cossos de seguretat

(AMB VÍDEO) Cap de setmana rere cap de setmana els toca viure, poc o molt, incidents més o menys greus entre joves que acudeixen ens locals d’oci, especialment al vial del Pobladó

https://youtu.be/m6etFriINpA

Els veïns de Santa Coloma continuen sense entendre com pot ser que els cossos de seguretat no actuen amb més fermesa les matinades del cap de setmana a la zona del vial del Pobladó. Ja no de forma dissuasiva, que també, sinó com pot ser que no intervinguin quan ja hi ha enfrontaments entre joves. Fonts properes a la policia mantenen que si l’altercat no és fora de mida, una intervenció policial activa pot ser més perjudicial que beneficiosa.

El que és clar, és que setmana rere setmana no hi deixa d’haver incidents. Tant els veïns com les administracions admeten que la solució no és fàcil, i entenen que tothom té dret, d’una banda, a treballar, de l’altra, a passar-ho bé, però, també els veïns, a divertir-se. D’aquí que l’equilibri no sigui fàcil. Però els residents a la zona, que aquesta matinada han tornat a ser testimonis d’alguna que altra batussa, no entenen com els agents, fins i tot havent-se personat a la zona, no intervenen, almenys, per mirar d’identificar, asseguren, aquelles persones que participen o, almenys, alimenten les batusses, que estan segurs que molt sovint són les mateixes.

Un moment d'una de les batusses de la matinada d'aquest dissabte.

Relacionat

Els veïns de Santa Coloma reclamen més controls dissuasius les nits de cap de setmana

Alhora, reclamen uns controls més estrictes tant en l’accés als establiments com a la venda d’alcohol. Que es vengui a partir de les edats que toca i en unes quantitats assimilables, ja que tot sovint, consideren, els excessos d’alcohol solen estar en l’origen de moltes picabaralles.

Comentaris (26)

Trending